Olen Berliinin keskustassa kongressihotellissa. Olen juuri lopettanut esitykseni pitkien työaikojen aiheuttamista terveysriskeistä. Kuulijat osoittavat suosiotaan ja esittävät konkreettisia lisäkysymyksiä: he ovat aidosti ymmärtäneet esitykseni ja ovat vakuuttuneita käytännön esimerkeistä. Vielä seuraavanakin päivänä minua vedetään hihasta ja halutaan tietää lisää.
Muut pitävät esiintymistäni luonnollisena, mutta itse olen onnistumisestani puulla päähän lyöty. Miten tämä kaikki voi tapahtua juuri minulle, joka en ollut aikaisemmin esiintynyt kansainvälisillä areenoilla? Pitkä työurani on kohta päätösvaiheessa, ja kuten itseni esittelin: I’m a 60-year old lady.
Samalla kun tämä kaikki tapahtuu, näen filminauhan tavoin koko työurani. Seniorivaihe ei tarkoita jäähdyttelykierrosta vaan vapautta ja uusia mahdollisuuksia. Näen, kuinka olin rakentanut esitykseni sen osaamispääoman varaan, joka minulle oli kertynyt vuosikymmenien varrella.
Matka tuohon pisteeseen alkoi päätöksestä suunnitella rohkeasti ja avoimesti työuraani omien vahvuuksieni pohjalta, pidemmällä tähtäimellä, ensin työsuhteessa ja sitten yrittäjänä. Tunnen, että sydämeni on tässä kaikessa mukana – haluan jakaa kokemukseni ja oppia lisää yhdessä kanssanne.
Haluan tehdä samanlaiset onnistumisen kokemuksen sinulle helpoiksi. Olen laatinut tiekartan matkalle aktiiviseen ja energiseen työuran seniorivaiheeseen.
Se löytyy oppaasta, jonka voit ladata jo tänään ihan ilmaiseksi. Lupaan, että opas avaa sinulle uuden näkökulman ja auttaa löytämään lisää merkityksellisyyttä työhön.
”Pois eläkkeen odotushuoneesta – tiekartta merkitykselliseen työhön”.
Aktiivista työuraa!
Innostunein terveisin Marketta
Tulossa webinaari keväällä, tulet saamaan henkilökohtaisen kutsun webinaariin, kun ilmoittaudut sähköpostilistalleni.