Referenssit

 

Henkilöstöjohdon ryhmä- HENRY ry

Webinaari: Avoimuutta ja energiaa kolmannen iän kynnykselle 10.11.2020 Arvosana: erinomainen, tilaisuuden parasta antia oli ajankohtaisuus. Asia oli erittäin tärkeä ja mielenkiintoisesta näkökulmasta esitetty.

 

”Suosittelen Marketta Rantamaa valmentajana. Marketta on asiantuntija tärkeässä aiheessa, jota ei käsitellä riittävästi: YT-neuvotteluiden inhimillinen puoli, johon kuuluu sekä henkilöstön, esimiesten että johdon jaksaminen vaikeassa tilanteessa. Marketta toi keskusteluun paljon omakohtaisia esimerkkejä ja käytännöllisiä vinkkejä.”

Suvi Widgrén, vt. toimitusjohtaja, Smartum Oy

 

”Marketan valmennuksen avulla saimme systemaattisia toimintamalleja lisätä YT-tilanteissa inhimillistä lähestymistä ja ihmisten kohtaamista. Omakohtaiset kokemukset, kantapään kauttakin koettuna, toivat ymmärrystä vaikeassa tilanteessa annettavalle tuelle. Inhimillisen ymmärryksen merkitys ja tuki on tarpeen sekä organisaatio- että esimiestasolla, jotta yksilöiden kohtaaminen inhimillisesti toteutuu.” Annu Voutilainen, kaupallinen ja operatiivinen johtaja, Emkine Oy .